fredag 21 maj 2010

inhägnade tulpaner



Har så väldigt svårt att få ha Tulpanerna i fred från Rådjuren, blir så avundsjuk på alla som får ha dem i fred. Så verkade det även vara hos Ruben tills sanningen kom fram ,-) Djupt inspirerad blev jag och bestämde mig för att hägna in åtminstone de nysatta som jag aldrig fått se blomma. Blev inte alls lika snygga som Rubens men kanske får dem att vara i fred i alla fall, får se på måndag när jag är tillbaka om de höll eller måste göras kraftigare

2 kommentarer:

 1. Ska också hänga in mina nu när jag åker bort.... Använder bambupinnar. Få se om jag dokumenterar min anordning. Det ser rejält ut ditt skydd. Har även doft på pinnar - har ingen aning om dessa har någon effekt.

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Det här borde jag kanske inte skriva:D, (kanske det ändrar nu) men trots att vi har rådjur gående på tomten nästan dagligen, så har de aldrig tuggat i sig våra tulpaner, det enda som har hänt är att de nafsar några äppelblommor i förbifarten ungefär. Kanske det beror på att vi håller skogsrestaurang för dem? Rotsaksrester, brödkanter osv.
  Vi har rätt många tulpaner. Vi är själv förundrade men så är det.
  Lycka till med tulpanerna!

  SvaraRadera