onsdag 26 maj 2010

hos en galen bloggarehahaha häromdagen låg jag på gräsmattan med huvudet in i rabatten, med stora kameran i högsta hugg, barbent förståss för att få lite färg till midsommar. Plötsligt kände jag någon titta på mig, när jag tittar upp ser jag mattläggarn stå där tyst och förvånad.

-Men oj, säger jag, du kan prata den spelar inte in ljud.
Han ler och jag skrattar. Jag tänker sedan att hur många av landets alla bloggare verkar inte lite knäppa i andras ögon när vi kryper och krälar oss fram för en bra bild:-)

Den här Rhododendron är ju lite knäpp den också, Cunninghams White ska det vara. Är rosa i knoppstadiet och blir sedan vit. Är inte helt säker på om den är snygg just då, men den är supertidig, å i helvitt är den väldigt fin

6 kommentarer:

 1. Det där känns onekligen igen, man är sannerligen litet knäpp, men så kul man har det under tiden:D

  SvaraRadera
 2. haha........det där känner jag igen :)
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mej att det kan se kul ut.
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Ha ha, ja det känns som man måste ransonera sina uppträdanden på magen i gräset, och ibland får man passa på när man TROR att grannen inte är hemma. Det finns kameror som man kan vinkla sökarfönstret på, undrar om de funkar så bra som man tror??
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. haha. man känner sig lite töntig när man smyger omkring i sin trädgård och plåtar daggmaskar eller vad man nu fokuserar på...

  SvaraRadera
 6. Hihi.... Det där känner jag igen mig i... Vi har en trädgård som inte har så mycket insynsskydd, så jag funderar konstant över vad grannar och förbipasserande tänker om mig som ålar, klättrar och ja gör de mest märkliga akrobatiska övningarna för att få en fin bild.... Halvt galen tror jag nog att de tycker jag är... men det kan jag leva med....tror att 'galna' människor har det roligare...... :-)

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvaraRadera