onsdag 20 augusti 2014

Underbara Wij trädgårdar


fick vallmosjukan där ;) så vackert att det gör ont att vandra runt i sådana hav. Över allt, inspiration och vackra miljöer. Obehandlat träplank som svänger lite… med rostigt stöd.. ribbor. Sittplatser i lä..

Skogens trädgård. Har sett den växa upp. Var här första året och sedan har jag varit här nästan varje år. Otroligt häftigt. Här har jag ju hämtat mycket inspiration genom åren och fortsätter nog lite til ;) Just nu var det inte mycket som blommade och tyvärr men fint ändå 

När jag åker Åre-Stockholm försöker jag alltid att ta den lilla omvägen genom Ockelbo och Wij Trädgårdar, stannar inget före och inget efter så blir det inte så lång omväg. Samtidigt måste man ju äta på en resa på 8 timmar, då finns det verkligen inget bättre ställe att stanna på längs den vägen än Wij. Fantastisk mat och öppet hela året. Alltså även när trädgården inte är öppen. 

6 kommentarer:

 1. hej!
  Vad kul! Jag har varit vid Wij Trädgårdar alldeles nyligen! Blev lite imponerad av Skogens trädgård.
  Fina bilder du visar!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Snyggt med alla röda blommor!!
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Skogens trädgård är en favorit. Känns som man måste åka dit och se den i uppvuxet skick. Ger, precis som du säger, inspiration till oss som har trädgårdar med granskog inpå knuten.

  SvaraRadera
 4. Solrosfältet är alltid så magnifikt, och dina foton likaså.

  SvaraRadera
 5. Många snygga blommor och detaljer, vyer.
  Har kvar den platsen på min lista :-)

  SvaraRadera
 6. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvaraRadera