måndag 23 januari 2012

planerar för framtidens trädgård


Trots en helt orörd tomtmark, finns här ju på en liten del, den mest fantastiska grund man kan tänka sig. En skogsbacke med mossa och silat ljus;) Riktigt trendigt nu också ;) Inte utan att jag längtar lite... Men ja allt annat är ju i princip grovt grus efter ett husbygge, ingen drömstart då precis. Men här smids planer må ni tro

Fördelen med att vänta en vinter med sin trädgård är ju att se var snö från taken lägger sig, vad som plötsligt känns långt att pulsa i snön för att skaka av osv (gäller ju främst i de snörika delarna av landet;) . På takras och plogställena placerar jag inte känsliga buskar tex. Onödigt, när det finns mer lämpliga platser. Men lätt att glömma bort i jakten på sol, skugga, fukt, zon etc.

4 kommentarer:

 1. jag förstår verkligen att du planerar och funderar. Det ska bli så spännande att se hur
  det utformar sig. Jag hejar på!!

  SvaraRadera
 2. Vintern är en toppentid att planera på. Och oavsett snö eller inte är det ju klokt att ha koll på hur naturen runt den tänkta tomten beter sig. Kan ju bli sorgligt om man plantera på fel plats!
  Ska bli kul att följa dina trädgårdsplaner.
  Ha det så bra i vackra Åre.
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Ska bli kul att få se dina planer sen!
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Verkligen bra att vänta ett tag innan man går igång och gör om trädgården. Och smart att planera efter hur snön beter sig :-)

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera