måndag 31 oktober 2011

Sissinghurst GardenFullkomligen älskar Sissinghurst. Så vackert så trivsamt så stämningsfullt, så välskött, ja listan kan göras lång. Det som ändå slår mig starkast under besöket i början av juni är att jag ju hitills mest matats med bilder från den vita trädgården. Det här är så väldigt mycket mer än just vitt. Det är rumslighet, det är vyer, propert, vilt, det är variation och det är vackert, sagolikt vackert! Ska du till England åk hit!
http://www.nationaltrust.org.uk/main/w-vh/w-visits/w-findaplace/w-sissinghurst-castle/


Vi anlände till Sissinghurst under ljusaste stunden på dagen, men blev så tagna att vi trots fullt schema  med 17 besök på 6 dagar tog god tid på oss inväntade ljuset. Sååå glad jag är för det nu:) Visar här bara ett litet axplock, av allt som var sevärt. Kan bli fler bilder senare. För ja det var som sagt sevärt:)


(de bilder som står två och två går att förstora lite för den som vill! Klickar du på en av bilderna får du upp ett bildspel mot svartbakgrund, rekomenderas! Kanske blev det ännu en vit presentation också, ber om ursäkt för det:) 

5 kommentarer:

 1. En underbar tädgård men det var förmycket folk i trädgården när jag var där, fina bilder du fick till!
  Ha de bra
  mariana

  SvaraRadera
 2. Så vackert. DIT vill jag verkligen åka någon gång. Vilken läcker plattläggning.... och allt formklippt. Förstår att du blev betagen. Gillar halmhattarna på de två besökarna i en av bilderna :-) Passar liksom in i sceneriet....

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Verkligt vackra bilder. Känner ju igen mig, och så härligt att se igen. Du har fångat det vita och det övriga såå fint. Mest gillar jag nog porten med solljuset sirlande ovanför. Så stämningsfull.

  SvaraRadera
 4. Men alltså jag säger bara ÅHH, så vackert!
  Jag har visst något att se fram emot, ska dit till våren:-)

  SvaraRadera
 5. Hittade hit från FB. Vilka fantastiska bilder! Har länge drömt om att åka dit, kanske kan det bli av i maj när vi ska till london... hoppas!
  Ser att vi är branschkollegor också.. ;) Nu ska jag kika vidare på din fina blogg.

  Må så gott!
  Hälsar,
  Anna-Karin

  SvaraRadera