torsdag 10 mars 2011

i kväll bär det av mot mässan Rum & Trädgård


Ska bli så galet kul. Här i Åre är det ju meter djup snö, så gissa om jag kommer att få en miljökrock:) Å det är ju det som är så härligt. Har planerat detta länge, ja sedan strax efter jul faktiskt.

Men så hände nyligt en liten olycka och jag hoppar runt på kryckor på ett ben ( eller ja, ska jag vara ärlig så blir det inte mycket till hoppande, utan mest stillasittande, för herregud som det tar på armarna.) Ett tag såg det faktiskt ut som om det inte blev någon resa, men jo då. Det blir det. Envis som en gris är jag ju och storstilad hjälp har jag ju fått!

Underbara vännen Maritha med bloggen Trädgårdspassion och detta livet kör mig dit från Sundsvall och kör mig sedan runt i Rullstolen som Mässan bistår med, är det inte underbart så säg:) Så mycket värme det finns!


På mässan missar jag ju inte detta:
Köksträdgård och matglädje med Hannu Sarenström och Rune Kalf Hansen som tillsammans skapar ett köksträdgårdsliv med betoning på KÖKS enligt Hannu själv. Hannus arrangemang är ju alltid av alldeles särskilt inspirerande karaktär,   Läs mer >>

HEMMA, HÄR OCH DÄR. Slottsträdgården Ulriksdals arrangemang är ju alltid av världsklass, så det får man ju inte missa! Läs mer...
Dukningarna med Kristina Öhman och Claes Carlsson. är jag ju lite fotosugen på:)  Läs mer...
Missar gör jag Lars Krantz som föreläser på lördagen, väldigt tråkigt. Men det kan jag verkligen rekommendera dig som är där på lördag annars. 
Men en massa, massa annat ser jag ju då också förståss, Twittrar gör jag direkt från rullstolen, å så småningom även små rapporter här  på bloggen!
Hoppas vi ses där! annars här:)
Vill du ha koll på vilka bloggare som finns där eller som kommer att vara på Bloggcafét så kika in hos Hillevisan / Tankar från trädgårdsmästaren som ordnat både träffar och sammanställning av vilka som kommer dit, en riktig pärla, hon Hillevi!

3 kommentarer:

 1. Attans otur! tur att det finns rullstol och snälla vänner.
  Få se om vi ses där då, om det inte händer något så har jag tänkt att tillbringa fredag förmidag på mässan.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Ha så trevligt på mässan!
  Ser fram emot att följa din resa på FB och bloggen:)

  SvaraRadera
 3. Sicken otur, men tur du har en snäll vän! ha det så kul i Sthlm!

  SvaraRadera