tisdag 22 mars 2011

en envis jäkla kärring

väntar på våren ute i stället
...är jag! Frestas så in i norden av alla vårblommor och tulpaner i överflöd över allt. Men har ännu inte stött på en enda butik med ekologiska blommor, var är ni?

Så här finns inga, påskliljor, tulpaner etc. Tog ju det beslutet redan i julas, att inte bidra till eländiga gifter i snittblommor och krukväxter.
http://lithenstradgard.blogspot.com/2010/12/dags-att-tanka-till.html

och hade nog hoppats att utbudet skulle ha ökat till lite i alla fall. Men inte i närheten av mig. Kan inte se att COOP har kvar de ekologiska tulpanerna längre heller, så här är det tomt och naket. Å lär så förbli är jag rädd.

Är man inte fullt lika envis som jag, så är Svenskt Sigill ett bra alternativ. Inte ekologiskt men Svenskt med bra avsikter och mycket ansvar. På min matblogg har jag bloggat om Svenskt Sigill ( http://kitchenbitchsweden.blogspot.com/2011/03/har-du-koll-pa-svenskt-sigill.html ) och här hittar du mer ( lite positivt.) om Svenskt Sigill>>

5 kommentarer:

 1. Vilken bra ide att hålla sig till ekoligiska blommor. Det ska jag allt ta med i mina tankar och kolla upp vad som finns.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Kanon att du slår ett slag för ekologiska blommor. Man glömmer lätt bort det. När man talar om att köpa ekologisk tänker man ju i första hand på mat men det innefattar ju så mycket mer!

  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Bra att du kämpar för det ekologiska! Jag ska försöka fråga mer i affären! /Katarina

  SvaraRadera
 4. Your blog is great !!! i love it !

  SvaraRadera
 5. Hej Marie
  Vilken BRA ide´
  Mina blommor e bara besprutade med såpa....
  Hoppas allt e väl
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN att vara med :)
  Håkan

  SvaraRadera