söndag 1 april 2012

snön

jo så här mycket snö har vi fortfarande för de som undrar:) fotat med mobilen i lördags innan den nya härliga snön kom! Hela april njuter jag helst av snö, sen kan det bli vår! Men tro inte att jag ligger på latsidan. Det byggs krukor, det odlas grönsaker under belysning i pannrummet och det planeras i massor må ni tro, helst på skidor:) ha det gott

så klart lurades jag i mitt förra inlägg, inte riktigt så tokig, men nästan:)

5 kommentarer:

 1. Nog verkar våren långt borta hos dig, och då är det ju tur, att du accepterar detta, och gör som jag; blir lurad vid första mildväder! ;-) I natt var det 7 grader kallt och penséerna ser inte glada ut idag.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. å vad många härliga inlägg du gjort som jag missat. Man kan ju tro att jag vårsover! Jag njuter av att snön försvinner, men jag förstår ju att du gillar att snön ligger kvar ännu.
  Mina penséer är lite trötta idag, men förhoppnisvis så reser då på sig.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. fort men fel, urkass på att stava är jag också...

  SvaraRadera
 4. Hihi.... orange. Du är rolig du :-))) Förstår att du njuter av snön nu. Det ser ut att finnas tillräckligt också för att räcka hela april. Här är det kallt men soligt. Våren har stannat upp ett tag. Men mina tidigaste irisar blommar. Trots minusgrader. Cooolt.

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Vågade inte komentera i går för det var så hemskt fult och hade svårt att tro att du skulle måla om ditt fina hus innan jag insåg vilket datum det var!
  Här har det varit snöstorm till och från i två dar men det ligger inte kvar så mycket på marken, men ni har så det räcker ett tag till ser jag!
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera