onsdag 30 juni 2010

allt på en och samma gång...Ja, finns ju en låt som går så också. Men i år är det verkligen så i min trädgård. Nyss hemkommen från en veckas semester, får jag en chock! Bond syrener blommar samtidigt som Ungersk Syren, Gullregn, Bond Pioner, Kaprifol, Strand Iris och Iris har nog aldrig varit med om något liknande. Bara att njuta, för sen lär det en del luckor:-)

Gullregn och Kameleontbuske gör att det inte behövs mer färg än så just nu.Hoppas ni hade en bra Midsommar allihop, det hade jag, strålande skidväder i Riksgränsen :-)
( var ju tvungen att ha klänning i alla fall )

3 kommentarer:

 1. Kul att se dig på fjället i klänning!

  SvaraRadera
 2. Madre de dios... vilken prakt, vilken fullkomligt fantastisk rikedom:-)

  Och du är så fin i klänningen och skidor:-)
  Ha det gott, H.

  SvaraRadera
 3. Marie, Marie.... Du är en riiiiktig skidentusiast!! Har några vänner som också brukar åka skidor till midsommar.... Du är ursnygg i klänningen tillsammans med lite skidattiraljer....... En ny kombo - eller trend kanske?!

  Ja visst är det lite obalans i trädgården nu..... Håller helt med dig. Första riktiga förvåningen var när bondyrenerna och de ungerska blommade samtidigt, och sen har det bara fortsatt.... Ser att du har ett stort fång vita strandirisar... snyggt!!! Köpte några små plantor av den vita sorten alldeles nyss. Har blå dock i sådana mängder att jag skulle kunna sälja...

  Ha det sommargott!
  Ses ikvälll...
  Kram Charlotte

  SvaraRadera