fredag 31 augusti 2012

På besök i Katarinas Trädgård


Har ju följt Katarinas blogg  så länge jag kan minnas. En helt galet fin trädgård som dessutom har en ägarinna som är jätte duktig på att visa sin trädgård i bilder. Hon gillar det jag gillar. Formklippt, grönt... osv. Vi har samma stora idoler också kan man lätt säga. Även om ingen av mina trädgårdar  ser eller har sett ut så som Katarinas så är det här precis som jag;) . Så på tur i Skånes trädgårdar måste jag bara hit. Mina förväntningar var högt ställda och överträffades med råge. Känner inte riktigt att jag lyckats visa känslan och rumligheten som kändes där. Inte heller så lyckas jag visa er riktigt hur välformat allt var. Hur allt trives ihop, hur välordnat allt var, men framför allt hur personligt det kändes. Här bor man, man trivs och njuter på riktigt i alla rum, sånt känns även för en besökare. Å entrén... så vacker, likaså huset. Otroligt fint skapat.Jag älskar stengångarna, så där fint lagom mossiga. De välformade häckarna, de fina fina golven och alla de vackra växterna. För att inte tala om karen som tar vattnet från stupröret ut i trädgården, så vackert! Snor nog:) Efter skulle jag besöka en berömd trädgård som är inspiration för både mig och Katarina, å tänk att jag tror Katarinas är finare! Har du möjlighet att besöka den när den är öppen, gör det!!! Själv hoppas jag på att få återvända många gånger. Helst inte i toksolig kvällssol;) Inte riktigt bästa fotoljuset på dessa bilder, men jag hoppas ni ser och förstår:)

Trevlig helg på er

Mer på Katarinas blogg http://katarinastradgard.blogspot.se/

My Pictures from a visit to Katarinas garden in Lund, Skåne Sweden. If you borrow dem, please tell my name/ Marie Lithén

5 kommentarer:

 1. Den trädgården har jag beundrat många gånger på Katarinas, och även andras bloggar! Du har hittat en del nya kameravinklar, vilket alltid är spännande! Tycker du har fångat trädgården väldigt fint, vilket inte är det lättaste i stark sol.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Hennes trädgård är helt magisk och fantastisk. det är super att få se den i verkligheten även om Katarinas bilder är super dom med. Jag har också haft äran att titta in till Katarina och det är inte mycket som slår hennes trädgård.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hjälp vad du är snäll! Men jag tror du överdriven en smula, eller jättemycket? Nää, jag måste gå ut och kolla vad det kan vara som du har sett som inte jag ser...
  Tack snälla Marie för dina fina ord, jag blir verkligen jätteglad!
  Hoppas vi ses nart igen!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Otroligt kul att få se nya vinklar man inte sett från hennes underbara trädgård!!!
  Vore fantastiskt om man fick möjlighet att besöka den någon gång.
  Ha en skön helg
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Så fint! O ide´n med stenkaren som leder bort regnvattnet ska jag fundera på om det skulle kunna gå o omsätta hos mig.... Väldigt snyggt!

  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera