torsdag 15 september 2011

höststormar och brasmys

Nu när vindarna viner utanför över fjället myser jag mer inne än pysslar ute, måste erkännas. Har hahahah på nytt fastnat för Alfapet, fast då inte i fysiska formen som på bilden utan i mobilen, galet kul framför brasan det med. 

Tänk att sedan vi flyttade in, har vi inte ändrat på något. Utan bara fyllt på med nya och gamla möbler. Allt var så fint redan. Älskar de bruna fina trägolven som är så galet härliga att gå barfota på. Träväggarna och trätaken är också väldigt fina och kommer inte att ändras. I stället lägger vi till väldigt lite trä i inredningen. Adderar i stället med läder, textil, päls, betong, järn och annat i stället för att få balans. Fortfarande klurar jag på hur bokhyllorna ska se ut. Så undertiden får böckerna stå staplade på golvet, funkar det med, tills man ska ha en bok;) Välkommen in hos oss

fick roliga kommentarer på fejjan, när alla djur stod på rad på väg in! Väl på plats ser de inte riktigt ut som en ark, eller? Gillar dem och kan nog tänka mig ett renhuvud också skratt. Träväggen är gjord av gamla golvplank från häbrena som huset är gjort av, älskar dem. 

Bordsskivan har maken gjutit i betong, återstår lite ytbehandling bara..

Kökssoffan ska få en mjuk dyna av trasmattor, bestämdes efter en tupplur på maten härom kvällen,  då ryggen av avdomnad!
Kelimmattan har inte heller kommit på plats, orkar inte lyfta på bordet själv,) men nu är det ju helg å hjälp på väg!
 Trevlig helg på er!

11 kommentarer:

 1. Oh my god! Jag trodde det var bilder från sköna hem eller någon annan tidning! Så snyggt, så snyggt! .. Den översta bilden är helt underbar, dit kan jag flytta in när som helst!
  kramkrm Hillevi

  SvaraRadera
 2. Åh Hillevi, du är så välkommen:) vilken komplimang!!!

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte också när jag såg den första bilden att det här måste vara från någon tjusig inredningstidning, WOW, vad mysigt det ser ut! Jag förstår att du helst stannar inne!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Instämmer till fullo med Hillevissan! Sedan kan ju jag som är en äkta fjällhäxa även föreställa mig hur magiskt vackert det är utanför fönstret också....Alnön är vacker, men inget går upp mot fjällen!
  Vi har också ett koskin framför vår braskamin, men vårt är svartvitt som "Pusan-kissen" och heter Blenda:)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Men jisses!!! Förstår verkligen att du är kär i huset. Viiiilket kap ni gjort!!! Det ser helt fantastiskt ut. Förstår att du gärna myser inne nu :-)))))

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 6. Vad helt underbart det ser ut. Det ska bli fantastiskt roligt att komma och hälsa på. Härligt att hålla sig inne när höststormarna yrar. Speciellt när det är "nytt" inomhus att pyssla med. Själv börjar jag alltid att vilja bygga om köket eller nåt, när man kommer in efter sommaren...

  SvaraRadera
 7. Snyggt bord!!!
  Det ser riktigt trivsamt ut.
  Ha en skön helg
  Mariana

  SvaraRadera
 8. Men gud så härligt ni har det, förstår att du inte vill ändra på något, allt är ju redan super fint. Förstår att du gärna håller dig inne. Här har vi en fin september dag med sol och jag njuter av det sista...

  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Ser sjukt mysigt ut! älskar verkligen erat hus!

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt fint! Kanske jag får passa på att göra reportage när jag åker förbi Åre i påsk? Eller så får jag åka till stugan i Enafors tidigare i vinter!

  SvaraRadera
 11. du är så välkommen så Li, när du vill!

  SvaraRadera