onsdag 24 augusti 2011

Vem stjäl på en trädgårdsvisning????

Jag har en hälsning från Gert-Åke och Viaköp Trädgård


Jag har en efterlysning!!! är det någon som vet vem som stal min egengjorda keramiklampa i trädgården under trädgårdsrundan, vill ha den tillbaks eller ett namn på förövaren så jag kan gå till polisen, den är inte värd något för er, men för mig är den de... HITTELÖN utlovas,, (guidad tur o kaffe i trädgården)... bild på föremålet.
Mer på Ger-Åkes blogg:
http://viakoptradgard.blogg.se/


Själv är jag chockad, har aldrig trott. Så dumt kanske att tro att just trädgårdsmänniskor är ärligare än andra. Men jo borde ju vara så när man delar ett intresse och blir hembjuden till någon, kommer aldrig att fatta. Men hör nu plötsligt om fler:( Sorglig sanning

/Marie Lithén

5 kommentarer:

 1. Näää...är det sant!???!
  Hur kan folk bar ta sådär!? Hoppas att Gert-Åke får tillbaka sin figur. ;(

  SvaraRadera
 2. Nä man blir bara så ledsen, man tror verkligen att man kan lita på folk när man öppnar sin trädgård som faktiskt tillhör ens hem för okända människor..
  Jag har hört om det men skakat av mig det för jag ville verkligen inte tro det. Hoppas det löser sig.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så lågt... folk är helt otroliga. Man blir mörkrädd... det verkar som om stölder blir allt vanligare - jag menar i trädgårdar, parker och på kyrkogårdar. Kan man njuta av att titta på stöldgods? Hur känns det att sätta stulna blommor på ens egen släktings grav? Hur tänker de som pysslar med sånt???
  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 4. Vaaaa, man tror ju inte på att det kan vara så. Själv vill jag ju tro alla människor om gott, och speciellt trädgårdsmänniskor, som blir hembjudna till främmande människor!

  SvaraRadera