fredag 19 november 2010

har kommit i julstämningå har haft det så ett tag. Ohjälpligt förlorad i julens dofter, smaker och färger ovanligt tidigt även för mig. Inte blev det bättre för att jag var på en jul inspirationskväll igår och att snön ligger vit och tjock. Men jag är kräsen, väldigt kräsen. Har själv mycket grönt på julen, tillsammans med Julrosor och Orkidéer. Å så har jag ju en förkärlek för Hyacinter. Men de har jag ute. Inne nu i mörkt rum, sedan ute i full blom i kylan. De fryser men ser otroligt läckra ut ( ända tills de tinar). I går inspirerades jag av de enkelt mossinlindade lökarna som Växthuset Kusten gjort, precis så ska jag göra med mina har jag bestämt. Super läckert. Blir till att fara på en liten inköpsrunda i dag tror jag bestämt:) Närmare jul ska jag frysa jultulpanerna också, inspirerad av Ulla Hasslemarks blogg

5 kommentarer:

 1. ja, det var fin inspiration i går kväll.... och god gröt :-) Kul att ses igen förresten!

  Fel fjäll.... ;-) Vad menar du??????

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Visst är det är härligt med julblommorna! De ser fina ut på dina bilder! /Katarina

  SvaraRadera
 3. Härligt med julblommor, hyacinten hör till min absoluta favorit allra mest för sin otroligt härliga doft....

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Ullas tips är genialt tycker jag, får invänta att kylan når söderut..
  Julblommorna är verkligen behövda i mörkret!
  /Sophia

  SvaraRadera
 5. Hej Darling!
  Jag drog på smilbanden när du skrev att fågelkvittret låg kvar hela dan... JAg tror jag har ett par till såna vänner som loggar in ett par gånger om dagen då det behövs en dos!

  Förra året i oktober när jag "upptäckte" att det fanns trädgårdsbloggar(!) Så var det precis vad jag själv gjorde där jag fann Herr Koltrast:-))
  Tack, för din värmande kommentar, jag suger på allt gulligt lite extra just nu!!
  Storkram H.

  SvaraRadera