torsdag 12 augusti 2010

Tusen Trädgårdar Sundsvall-trädgårds besök nr 4 (av6)Ja, jag hann ju med 6 trädgårdsbesök under 1000 trädgårdars söndagen. Här kommer mina bilder från den fjärde trädgården. Detta tycks ju aldrig ta slut.-)

Katrin Lundgrens trädgård

På bara 5 år har denna trädgård blivit uppbyggd av olika rum. Stilen är: Japansk, engelsk och kanske fransk/ Svensk kryddträdgård och grönsaksland. Varför välja! Här finns många japanska lönnar som gör att det inte känns som om jag är på min egen Norrländska ö. Men Katrin försäkrar att de klarat den hårda vintern bättre än vissa zon 7 rosor tom. Verkligt varierad6 kommentarer:

 1. Verkligen snyggt med uteplatsen som svävar över marken! Andra dagen i rad som du visar en jättefin, designad eldplats (grill?), Verkar vara en specialitet för Sundsvallsområdet!! ;-)
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Här har det jobbats av bara den!
  Vissa detaljer är raffinerande, tycker jag.
  Är detta på Alnön?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jo, de är nog vanliga här, eldfaten. Kan nog bero på att jag själv suktar efter en sådan. Som gör att det har en förmåga att hamna på bild ideligen! Eller så är det klimatet, skratt.

  Jo det är Alnön Maud, trot eller ej :)

  SvaraRadera
 5. Har anat att Katrins trädgård är fin.... Har ju sett några bilder i nå'n tidning... KUL!!! å vad fint hon har det.... Välskött och mysigt.... Gillar rabatten med den svängda kanten.... Otroligt att torvblocken hunnit bli mossbeklädda på så kort tid...

  Hon har så många fina detaljer och möbler också... Gissar att en del av dem finns att köpa i hennes butik. Gardenhome har mycket fina grejer!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Fina linjer och kul med den kapade bad tunnan som damm.
  Mariana

  SvaraRadera