torsdag 25 augusti 2011

Hos Inger Källstrand, Frösön, Jämtland


En fantastisk trädgård som man bara vill stanna i. På väldigt liten yta ryms enormt mycket. Allt i så välgjort, i perfekta proportioner, gör den så harmonisk. Liksom växtval och färger så klart. Men så är hon ju trädgårdscoach Inger! Även denna såg jag tillsammans med Trädgårdsamatörerna på Riksmötet. Guldklimpar från norr, inte sant:)4 kommentarer:

 1. Kul att se den genom Dina ögon :-P ...och att jag fick vara med på ett hörn :-) Verkligen en underbar trädgård.
  /C

  SvaraRadera
 2. Tittar in igen du har tagit så fina bilder av trädgården, den känns aå fridfull.
  Mariana

  SvaraRadera
 3. DET var en fin trädgård. Så fin vattenblänket med bamburören..... Lugnt harmoniskt och ja, underbart. Förstår att du trivdes där :-))

  Ohhh, ser att jag missat ditt inlägg om Beth Chattos trädgård. Vad roligt att du gillade den. DET gjorde jag också. Jag tror jag skrev i mitt inlägg om den att den trädgården gjorde större intryck på mig än hela CFS, som förvisso är en stor inspirationsgodispåse, men som helhet, och känsla och ja... allt. Jag tokdiggade just det. Känslan av intimitet även om det är en stor anläggning, de vackra vyerna och närheten till allt på nåt sätt. Ja, det är svårt att kort beskriva så klart allt som var bra haha..... Gravelgarden också förstås.

  Hhihi... du undrade vad jag i hela friden egentligen jobbar med (just nu då....). Titta in på mitt senaste inlägg så berättar jag lite om det :-))

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera