onsdag 25 augusti 2010

väderfrustrationÅh så jobbigt det är när energin, tiden å skaparlusten är på topp och det bara regnar å regnar.....

Har ju turen att ha en uteplats under tak, men just nu är det ju inte där jag vill vara:-) Njuter i köket gör jag i alla fall för fulla muggar av allt som trädgården ger, det är lycka det, även en regnig dag som denna

8 kommentarer:

 1. Fast... det ser vääldigt mysigt ut på din uteplats (under tak).... Det skulle man ha.... Vi har en terassmarkis som går ut från huset över vår uteplats. Men riktigt ruskiga dagar med blåst måste vi ta in den.... Och då måste förstås alla dynor, filtar, dukar.... jag du förstår..... också tas in..... Ganska jobbigt....

  Ja, varför detta väder??? Ser ju supergott ut och väldigt snyggt färgmässigt... grönsakerna....

  Aha... är de höstblommande anemonerna svåra här.... Det var då attans... Får väl se hur det går... Nu har jag de tyvärr inte i någon av mina två riktigt varma och skyddade rabatter.... kanske måste flytta på dem.... får nog tänka till lite.... eller så ser jag hur det fungerar och utvärderar till våren... Men tack så mycket för fingervisningen....

  Kram
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Det ser ut att vara en trevlig veranda, är det möjligtvis en hängande soffa på bilden?
  Mariana

  SvaraRadera
 3. japp hängande soffa, hemmabyggd av min alldeles egen snickare,-) Härlig plats även regniga dagar, men nu vill jag ut, ut, ut!

  SvaraRadera
 4. Absolut är en liten vända till trädgårdslandet en liten belöning i allt regnande!! Provsmakade den egenodlade pepperfrukten igår, skar av spetsen och tyckte att den här smakar ju ingenting. Skar av en liten, liten bit till litet längre in för att hustrun skulle få smaka på smaklösheten. Men ojjjj - den biten var superstark!!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Här nere är samma blåser så hårt att allt ligger platt och det har regnat floder, fast nu är det uppehåll så jag ska ut, men plåta blommor det går inte. Hoppas på bättre väder i morgon då jag ska i väg och plåta trädgård.
  ha det gott och hoppas du får torrväder!!

  SvaraRadera
 6. Där vill jag sitta!!!!! Ser hur mysigt ut som helst. Det en dröm jag har, att ha ett tak som man kan sitta under och dricka kaffe även när regnet smattrar.

  Så ljuvlig din syrenhortensia är i förra inlägget.

  Ha det gott,
  Maria

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder på din mysiga uteplats.
  Tack för titten.

  Anna

  SvaraRadera
 8. Lycko dig som har en mysig uteplats med tak, jag har en liten, liten balkong men där når vindar och regn in, så det är inte mysigt att sitta där i dåligt väder och lilla växthuset är ju fullt av tomatplantor, så där får jag inte plats ;)

  Det ser i alla fall ut att bli lite uppehåll i helgen och möjlighet att springa över med gräsklipparen :)

  Ha en skön helg :)

  SvaraRadera