måndag 30 augusti 2010


Hade ju glömt bort hur himla kul det är att fläta med pil. Påbörjade att fläta ett staket till trädgårdens absolut fulaste rabatt. Men fick snabbt slut på material så det blev inte så mycket att visa. Flätade med färsk pil från egen odling. Å jo det går utomordentligt bra att odla här i zon 4. Flätar med färsk pil när jag gör staket. På så sätt slipper jag blötlägga stora mängder, bara att fläta. Pilen krymper visserligen lite då, men jag flätar tätt och hårt så blir det bra sedan. Nu återstår några små projekt, å dessa görs på torkad pil som blötlagts. Väntar bara in dem, så ska ni få se dem.-)

under tiden pysslar jag med annat och njuter av några få men ljuvliga Horensia blommor, Åh som jag älskar dem!

4 kommentarer:

 1. Vilken tur att det inte var ett större problem än så med bilderna ;-)

  Vad duktig du är som flätar pilstaket... och med egenodlad pil dessutom.... Det är verkligen snyggt! Men visst visar du sen?! Har du blommande hortensia?! Går det här? DEN förstår jag att du går och myser kring :-) Det skulle jag också göra......

  Vilken cool header du gjort... Riktigt fräck...

  Syftar tretton på adressen eller? (blir lite nyfiken bara....)

  Kram min 'grannbloggerska'
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Klart jag visar sedan!

  Sorten Endless Summer funkar bra här, men är ännu ganska nya i min trädgård. Tror äldsta busken är 3 år nu, men den har inte slagit ut ännu. Just den på bilden planterades i fjol höst. Älskar dem!

  Ja hahaha 13 är adressen, står precis så på huset, man får ju ta och göra något av ett otursnummer:-)

  SvaraRadera
 3. Det där med blogginläggen hade jag också kunnat göra..även om jag med jobbar med bild och form..
  Kul med pilen, blir spännande att se. Har rätt mycket pil här på tomten så jag borde ju kunna fläta något om jag tog mig tiden.

  SvaraRadera
 4. Det är kul att fläta,ser fram mot resultatet.
  Mariana

  SvaraRadera