torsdag 22 juli 2010

Hannus Trädgård på KinnekulleÄr just hemkommen från Kinnekulle, å underbara Hannu Sarenströms trädgård. Hannu och jag är ju framför allt skidkompisar. Fast vi delar ju foto, mat och trädgårdsintresse också. Fast få har den passionen för skidåkning, på det sätt som vi har, det kan jag lova.

Eftersom han varit några gånger hemma hos mig i Åre, var det ju på tiden att gästa Hannu. Ingen lätt tripp för någon av oss eftersom vi har drygt 70 mil mellan. Men nu var jag ju i krokarna å passade på. Inte bara trädgården är ett mirakel utan hela omgivningen är magiskt vacker. Med åkrar, vatten, bokskogar och underbara byggnader över allt. Så klart fick jag en visning av skidbacken också, för även det har Kinnekulle minsann, imponerande stor!

Men man kan ju inte bara vara där i trädgården å bara må gott å trivas utan att fotografera. Inte om man heter jag i alla fall, nu när Kameran ju ändå var med. Även om det är omöjligt att visa den på samma underbara sätt som Hannu gör så har ni den här

svårt att åka från

10 kommentarer:

 1. Ja 'skidgalningar' verkar ni vara båda två... :-) Där ligger man lätt i lä även fast vi också har hus i fjällen och åker rätt mycket skidor kan jag tycka....

  Tycker dina foton är väldigt fina..... Vilket trädgårdsbesök........!!!!!! Lätt värt de 70 milen - eller hur! Härlig kompis du har Marie!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt , skulle också vilja hälsa på Hannus trädgård men tycker det ligger långt bort.
  Kul att se trädgården med andra ögon(foton).
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Vilka fina detaljer du har fångat i Hannus trädgård....jättefina bilder!

  SvaraRadera
 4. Jätte härliga bilder med fin focus på detaljer.

  Hej då från Andréa

  SvaraRadera
 5. Super snyggt!! Kul att ni har så många gemensamma intressen du och Hannu. Ha en skön helg/Sophia

  SvaraRadera
 6. Hejhej! Har läst din blogg lite och den är jättebra! :) Keep up the good work! :) Allt fint med dig förhoppningsvis? :)

  PS. Glöm inte kommentera den nya designen! :D

  SvaraRadera
 7. Kul att få en inblick från din horisont i Hannus läckra trädgård.
  Eva

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder från en härlig trädgård!

  SvaraRadera
 9. Mysiga bilder :) Tyvärr har jag missat de gånger Hannu har haft "öppen trädgård" men en dag hoppas jag kunna pricka in det :)

  Ha en fortsatt skön sommar :)

  SvaraRadera