söndag 18 mars 2012

fuskar lite med våren


får ju faktiskt bära in den lilla Bellisen varje natt, men det är det värt:) Har liksom 1 meter snö och fin skidåkning samtidigt med lite vårgrönska utanför dörren. Vad mer kan man önska;)


PS. Ni Missade väl inte allra bästa trädgårdstoppen som gick i kväll TV8 19.00? Har du? har du missat Ulla Molins trädgård i rörliga bilder!! Sanna Töringes trädgård, Hannu Sarenströms insprirerande inslag, ja galet mycket bra har du missat då! se på play blir mitt tips!

7 kommentarer:

 1. Du har det härligt både vår och vinter:-)

  SvaraRadera
 2. Bästa trädgårdsprogrammet på länge. Mycket inspirerande.
  Jag ser också framemot den tomatnäringen.
  Härligt med vårvinter....
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Jag ska kolla på nätet i veckan. Trodde jag hade dvd:n på rec men hade missat. Men det är väldigt inspirerande att se alla vackra trädgårdar!

  SvaraRadera
 4. Nä trädgårdstoppen vill man inte missa, tur att det går att titta på nätet sen. Jag tycker det är en dum tid det går på redan kl 19, lite väl tidigt.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Nej det missar man inte!
  Såå fina!
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Det ser härligt ut med vinterlandskapet med den strålande solen! Men nog är det dags för lite vår nu, tycker jag. Och det lär vara värme på gång enligt SMHI.
  Fin lampa i förra inlägget!!! Lagom stor, dessutom.

  Ha det gott och tack för hälsningen!
  /Ruben

  SvaraRadera
 7. Klart man får fuska :-) Så underbar skidbacken ser ut!! Jag ligger lite efter så jag har alldeles nyss sett första avsnittet, får ligga i så jag kommer i kapp :-)

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera